/ categories / Education /

Sifufbads #1 Your Digital Marketing Guru


@sifufesbukads
18.29K -8


PPD: 1.76, PV: 2443, DV: 4311, ERR: 13%

TOP channels

Railway RRB NTPC, JE, ALP, Group D


@railway_rrb_ntpc_je_alp_group_d
154.85K +1.38K

All Study Material PDF, Previous Year Papers, Books, Discussion Related To Railway ( RRB NTPC, JE, Group D, RPF, ALP ) Will Be Organised Here. Keep Learning Keep Rising!! #Railway #RRB #NTPC, #JE, #Group_D, #ALP admin.- @ContactCBot

حکایت و داستان های آموزنده


@infostory
143.37K -252

کانال دوم ما در زمینه رمان 👇 @serial_story تبلیغات 👇 @story_ads کانال مکث 👇 @maax1 اینستاگرام: http://www.instagram.com/info.story

E-Books


@ThePdfStore
103.30K +303

Get All Educational Subjects eBooks & Notes & Specially Books For UPSC Examination. Paid ProMotion Available - @Mahesh8130 @ThePdfStore @HandWritten_Notes @RajhyaSabhaTv @Upsc_Hindi_Books @English_Upsc_Books @History4Exam @Geography4Books @Ethics4Exams

StudY LoveR VeeR (SLV)


@StudYLoveRVeeR
90.92K +26

YouTube: http://www.youtube.com/c/StudYLoveRVeeR Facebook: https://www.facebook.com/StudYLoveRVeeR Twitter: https://twitter.com/StudYLoveRVeeR G+: https://plus.google.com/u/0/+StudYLoveRVeeR Instagram: https://www.instagram.com/studyloverveer/

Vision IAS


@vision_ias
88.00K +134

Study with smart way

Latest publications

3318

Click NOW!

----> sifufbads.com/mcig2
----> sifufbads.com/mcig2
----> sifufbads.com/mcig2


08:08 30.09.19
3484

COST ADS CIPUT JER , 7 HARI DAH SOLD OUT!! APA TAUKE BAWAL NI BUAT??

Eh eh.. siapa pulak si manis sebelah Sifu tu? Mcm familiar je? (ada yg kenal ke hehe..)

Ni Sifufbads nak citer sikit pasal sorang student ni yg masa raya haritu jual tdung Sold Out dlm masa 7hari je..

Wow ! Ni la dia, si gadis ayu Nuriyliamalek , Founder tudung Iyliamalek Empire . Ratu bawal No 1 Malaysia.

"Kenal sifufbads sbb kawan baik under CEO diorang suruh pegi belajo"...

Muda2 lagi dah buat duit kepuk2 .. online aje tau!! Skrg ni mmg run biss dekat Ig jer.. sebab dlu dia penah belajar fb ads semua dlm kelas , tp tak 'kena'...

Terus merajuk taknak tgok fb.. Betullah game fb, ig atau platform yg lain dah berubah. Tak sama mcm dlu..

Sebenarnya Sifufbads ni bukan bljr psl fb aje, mcm2 lagi... Biasalah masa mula2 kan taktahu hehe..Nasebaik dia rajin nak belajar. TAK GIVE UP! Suka dtg seminar, cari circle yg padu ..

Org negative je akn ckp 'bisnes fashion skrg ni sakit sebab competitor bersepah...' .

Hai... sebenarnya kita sndri la kena pandai nak 'beat' competitors tu . Buat lah bisnes apa pun, kalau x kena cara.. mmg kelaut..setuju?

Nak dipendekkan citer, dulu sales dia gitu je… 50-60k/month. Tp skrg sales konsisten rm150k/months...

Awal tahun haritu,dia join 1 seminar yg Sifu sharing pasal ig.. Balik2 je dia terus applied . Menjadi pulak!! Dan masa raya haritu dia capai rm200k jual bawal jer..

Tu yang dia nak slma ni , x pyah spend banyak2 utk mktg tp sales tetap masuk...Mmg sales dia 100% dari Ig shja tau... syok sgt katanya!

'Apayg iylia ni buat dr sales biasher jadi extra biasher...?'

1. Banyakkan belajar dgn otai bisnes, try and error.

2. Belajar ilmu launching yg betul.. Step by step

3. Letak nama campaign uni,org senang ingat '7hari7k'..

4. Banyak buat Live sblm launch di IG utk cut cost ..Rajin2 lah buat Live ye , engaged dgn audiens sekali..

5. Pump ads sikit aje bukan kedekut tapi cut cost -lead banyak masuk (nk tahu ke caranya..?)

6. Share tips utk jadi dropship, share secara halus je.. Bkn hard sell. Terus ramai audiens berminat nak jadi dropship dia..

See? Belajar sikit apply content sikit pun dia boleh recruit dropship tau! Bukan biasher2 iylia ni hehehe. Dia sedar tanpa agen dropship bisnes xkan grow mcm skrg..

Muda2 lagi bisnes ada dropship 1000 orang , wow inspired tak korang ni?l!

Iylia pesan : dlm bisnes ni, ilmu spiritual dan strategy marketing kena la balance baru bisnes tu smooth jeee! Bila jmpa Sifu, dia suka dengar apa2 yg dinasihat...tu yg best tu!

P/S : [ALMOST SOLD OUT] - Ramai yg mengadu kat DM, PM, whatsapp yg dorg tak sempat lg register MCIG 2.0 dgn harga offer.. dan minta dilanjutkan..

Sepatutnya nak tutup malam ni, tp atas permintaan ramai, SifufBads setuju nak lanjutkan lg offer ni sampai Jumaat ni!

TAPI... Kuota dah tak banyak, tiket offer ni dah hampir sold out. Mungkin akan ditutup lebih awal.. So better korang register skrg, atau korang bakal terlepas buat selama-lamanya!


08:08 30.09.19